Privacy en cookies

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van deze site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Wanneer u op deze website contactgegevens achterlaat, dan vertrouwt u ons persoonlijke informatie toe. Deze verklaring geeft u inzicht in de wijze waarop wij met deze informatie omgaan.

Toepasselijkheid
Deze verklaring is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van deze website en de door contactaanvragen en nieuwsbriefabonnees verstrekte persoonlijke informatie (hierna: persoonsgegevens).

College bescherming persoonsgegevens
Wij verwerken de persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de wet bescherming persoonsgegevens en de telecommunicatiewetgeving.

Verwerking persoonsgegevens
Wij behandelen persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Wij verzamelen persoonsgegevens bij het opnemen van contact via deze website. Deze gegevens worden verwerkt ten behoeve van de administratie. De gegevens worden daarnaast gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van onze dienstverlening en activiteiten. Indien u geen prijs meer stelt op deze informatie, kunt u zich hiervoor te allen tijde afmelden. Dit kan door gebruik te maken van de afmeldlink in de eventuele e-mailberichten die u ontvangt. Het is ook mogelijk om dit in een e-mailbericht aan ons kenbaar te maken. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan derden.

Cookies

Wat zijn cookies?
Een cookie is een klein bestandje dat bij elk bezoek aan een website door uw browser (zoals Internet Explorer, Safari, Firefox, Chrome) op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. De cookie laat toe dat uw browser vervolgens wordt herkend bij herhaald bezoek aan een website. Het gebruik van cookies is van groot belang voor het goed laten draaien van de website, maar ook cookies waarvan u niet direct het effect ziet (zoals Google Analytics) zijn zeer belangrijk. Zonder anonieme input van bezoekers hebben wij geen beeld van het gebruik van de website en hoe we de website kunnen verbeteren.

Cookiewetgeving
Sinds 5 juni 2012 moeten op grond van de Telecommunicatiewet websites u informeren als zij cookies willen plaatsen die bijvoorbeeld uw persoonlijke surfgedrag bijhouden. Zij mogen deze alleen plaatsen als u hiervoor toestemming geeft. Websites hebben uw toestemming niet nodig voor cookies die noodzakelijk zijn om een dienst of webshop te laten functioneren. Dit zijn bijvoorbeeld bestanden die bijhouden wat u in uw virtuele winkelwagentje heeft.

Welke cookies gebruikt deze site?
De cookies die worden gebruikt in deze website zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

* Strikt noodzakelijke cookies
Dit zijn cookies die nodig zijn om de website goed te kunnen laten functioneren en worden automatisch ingeschakeld als u de website bezoekt. Wanneer u bijvoorbeeld kiest om de melding over cookies niet meer te tonen wordt dit opgeslagen, dit is een strikt noodzakelijke cookies. Voor deze cookies hoeft u geen toestemming te geven.

* Functionele cookies
Deze cookies worden geplaatst om de toepassing van websites van derden mogelijk te maken. Zoals YouTube en Google Maps.

  • YouTube gebruikt cookies om gegevens te verzamelen. Een cookie bevat informatie over de computer waarmee een video bekeken wordt, of over de gebruiker die deze bekijkt. YouTube gebruikt de verzamelde gegevens ondermeer om ervoor te zorgen dat videostatistieken kloppen, fraude wordt voorkomen en de site-ervaring wordt verbeterd.
  • Google Maps plaatst geografische kaarten op de websites. Ook kunnen hiermee routebeschrijvingen worden gemaakt. Bij het gebruik van Google Maps worden verschillende cookies gezet, om voorkeuren op te slaan zoals bijvoorbeeld om het zoom-niveau te onthouden en statistieken met betrekking tot het gebruik op te slaan.

* Statistieken
Om de website te kunnen verbeteren gebruiken we Google Analytics. Dit is een dienst van een bedrijf dat ons in staat stelt bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken. De gegevens die wij krijgen zijn zoveel mogelijk geanonimiseerd. De gemeente gebruikt de gegevens alleen om de website te verbeteren. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Google kan gegevens aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

In- en uitschakelen van cookies en verwijderen daarvan

Wilt u niet dat wij cookies op uw computer plaatsen? U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het volgende gebruik van de website geen cookies ontvangt. In dat geval kan het echter gebeuren dat geen volledig gebruik kan worden gemaakt van alle mogelijkheden van de website. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser:

Beveiliging
Wij hebben zorgvuldige en passende maatregelen genomen om de systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonlijke informatie of dat de persoonlijke informatie verloren gaat.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy- en cookiebeleid kunt u contact met ons opnemen. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina.

Wijziging van Privacy- en cookieverklaring
Deze website wordt regelmatig aangepast. Met het oog hierop is het mogelijk dat deze verklaring van tijd tot tijd wordt gewijzigd. Blijft u na publicatie van de wijzigingen gebruikmaken van onze dienste, dan aanvaardt u daarmee het gewijzigde beleid.

Mini-Roparun-249
OBS De Blieken

Klaverbladstraat 1
3286 VR Klaaswaal
0186 579220

Kerstkaart voor ouderen

Op De Blieken hebben we ook hart voor ouderen. In alle groepen van het kindcentrum hebben de kinderen een kaart gemaakt voor eenzame ouderen. Via het ouderenfonds worden de kaarten verspreid. Met de mooi getekende en gekleurde kaarten en hartverwarmende teksten willen...

Dag Sinterklaasje

Dank u wel Sinterklaas en Pieten! Wij hebben genoten van een heerlijk, gezellig feest. Een goede reis terug naar Spanje en hopelijk zien we u volgend jaar weer terug op De Blieken.

Sinterklaasverjaardagsfeest

Niet alleen Sinterklaas, maar ook Duncan en Josefien vierden vandaag hun verjaardag. Natuurlijk mochten de jarigen bij de Sint op het podium komen. In het hele kindcentrum vierden Sinterklaas en zijn pieten een gezellig feest met de kinderen. Bij de onderbouw bleven...

Stages van 5/6 en 7/8 in KDV en PSZ

De kinderen van de bovenbouw lopen mini-stages bij het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal. In tweetallen gaan zij bij toerbeurt aan de slag bij de peuters. Zij draaien mee met een activiteit, spelen mee of bieden een helpende hand. In de klas schrijven de...

Acis Actueel oktober 2018

De nieuwe Acis Actueel is uit. Hierin vindt u nieuws van de stichtingen openbaar primair en voortgezet onderwijs in de Hoeksche Waard. Acis Actueel oktober 2018

Eten in het KDV

De laatste tijd zien we regelmatig kinderen binnenkomen met hun ontbijt. We willen u vragen de kinderen thuis te laten ontbijten. Bij ons krijgen... ...de kinderen in de ochtend fruit. Mocht uw kind 's morgens dus niet (genoeg) gegeten hebben, dan kunnen ze altijd een...

Herfst in de peuterspeelzaal

Het Uk & Puk thema “Welkom Puk” is afgesloten. We zijn begonnen om aandacht te schenken aan de herfst. Best lastig... ...uit te leggen dat de herfst een seizoen is van regenjassen en kaplaarzen, paraplu's en verkleurende bladeren, terwijl we nog steeds in de warme zon...

Kinderboekenweek

Dinsdag 2 oktober openen we de kinderenboekenweek. Het thema is: 'Kom erbij!' en gaat over vriendschap. Om 15:00 uur verzorgen de leerkrachten de opening. U bent van harte welkom. De andere dagen starten we elke dag met duolezen: samen met een vriendje elke dag een...

Sponsorloop

Wat zijn wij trots op alle kinderen! Zij hebben ontzettend hun best gedaan om veel geld op te halen voor het goede doel. De leerlingenraad organiseerde een sponsorloop voor het Ronald McDonald Kinderfonds. De leerlingenraad heeft vorig schooljaar een aantal keer...

Welkom bij het KDV

We zijn inmiddels 2 weken bezig met het thema Welkom Puk. Deze week hebben sommige kinderen Puk op papier aangekleed. We zingen ook twee verschillende liedjes waarbij kinderen hun eigen (achter)naam of de naam van de buurvrouw/man leren zeggen. Lees verder om het...