We vonden dat het weer eens tijd werd voor een stukje op de website. Er is de afgelopen weken namelijk wel het een en ander gebeurd. Zo haalden we de krant met ons “hondenpoepverhaal”. Nu maar hopen dat we niet meer met poep aan onze schoenzolen de school binnenstappen! Verder kregen we op de eerste donderdag na de vakantie al meteen een hele leuke muziekles van de Muziekmees.

Bij de Muziekmees klapten we ritmes, bewogen in de maat en luisterden met onze ogen dicht naar een verhaal waarbij we af en toe schrokken van een onverwacht geluid! Het hoogtepunt van deze les was wel dat er opeens een sprekende, ondeugende pop verscheen. Een aantal kinderen was zo enthousiast dat ze zich opgaven om nog een paar lessen te volgen die afgesloten worden met een voorstelling. Behalve deze les hadden we nog iets leuks, namelijk het voorleesontbijt afgelopen woensdag. De kinderen, gekleed in pyjama, werden in groepjes voorgelezen. Daarna was er een heerlijk ontbijt. De activiteit werd afgesloten met het poetsen van de tanden.
Naast al deze leuke dingen wordt er momenteel ook hard gewerkt. Inmiddels zijn de Citotoetsen van technisch en begrijpend lezen afgenomen. Evenals de woordenschattoets. En nu maar hopen op een goed resultaat! Als laatste nog het goede nieuws dat hier op de Blieken het eerste IKC in de Hoeksche Waard van start gaat! Op de druk bezochte informatieavond deed juf Selma uit de doeken wat er allemaal gaat gebeuren.Ook liet zij schetsen zien van de op handen zijnde verbouwing. Kortom er was heel veel nieuws te vertellen. Veel leesplezier en tot de volgende keer.