In de eerste week van april hebben we het thema kleding afgesloten met een modeshow met het hele IKC. Voor sommigen is het heel spannend als er veel mensen zijn, maar gelukkig hielpen de kinderen van groep 5 en 6 op het podium. Wij zijn zo trots om te zien hoe dat gaat met z’n allen.
Na dit thema zijn we op de gang begonnen met de boerderij. We hebben geleerd hoe een ei een kip wordt. En….we hebben gezien dat een kip echt eieren legt. Op de gang maakten de kippen van Jedi

een flinke herrie. Eén van de kippen had een ei gelegd tijdens hun uitstapje aan onze school!

Vanaf 6 mei gaan we werken aan een nieuw thema: Oef, wat is het warm. Gelukkig was het afgelopen week ook al heerlijk weer. De insectenpotjes gingen mee naar buiten en werden voorzien van gras, bloemen, blaadjes en natuurlijk…. kleine kriebelbeestjes. Spinnen, lieveheersbeestje en dan zien we opeens ook een kleine kikker op de speelplaats! We ontdekken terwijl we buitenspelen.
Na de meivakantie gaan we in het echt zien hoe een eitje van een vlinder eerst een rups en dan een vlinder wordt. Van Luuk hebben we een vlinderkooi geleend, zodat we het mooi kunnen volgen.