Vraagt u zich ook wel eens af wat zich in het hoofd van uw kind afspeelt? Waarom uw kind echt niet dom is, maar toch van alles vergeet? Hoe u uw kind kunt motiveren? En wat er gebeurt als er gepest wordt? Wat de invloed van pesten is op het leren? Marald Mens, neuropsycholoog en onderwijsadviseur, neemt u op dinsdagavond 29 november mee op reis door het kinderbrein. Zet u de datum vast in uw agenda?

Deze avond gaat over het kinderbrein. Beter begrijpen wat er in het hoofd van uw kind gebeurt en van een deskundige horen u uw kind kunt begeleiden en motiveren. Eén van onze doelen is dat we ons dit jaar extra richten op de sociale veiligheid op De Blieken. Veel aandacht voor respect. Hoe we op een fijne manier met elkaar omgaan en wat we doen als het mis gaat. Daarom wordt er tijdens deze thema-avond door Marald ook stil gestaan bij pesten. Wat doet dat met het kinderbrein en hoe beïnvloedt dit het leren?

Wij kennen Marald al heel wat jaren. Marald is ook dit schooljaar onze schoolbegeleider en helpt ons bij vragen over de passende begeleiding van kinderen die extra ondersteuning nodig hebben. Als neuropsycholoog en zijn jarenlange ervaring in het onderwijs als leerkracht en als onderwijsadviseur weet Marald ons van zeer deskundig advies te voorzien.

Ouderavond over het kinderbrein door Marald Mens, dinsdag 29 november 2016. Aanvang 19.00 uur, einde ca. 20.30 uur.