Wat een spannende tijd hebben we er op zitten. Elke keer weer verkleed als sint of piet. Spelen, gymmen, puzzelen en spelletjes doen, liedjes zingen en verhaaltjes voorlezen alles kwam aan bod. Dinsdag was het dan zover. Sinterklaas kwam met zijn pieten in een camper aan op De Blieken. Zelfs via de radio kon je horen hoe alle kinderen uit volle borst aan het zingen waren.

Alle kinderen stonden op het schoolplein in spanning te wachten. Ook de kinderen van de kapoentjes stonden buiten. Ze vonden het erg spannend maar vooral erg leuk.
Rond half 10 kwamen er 2 pieten op bezoek in de groep. De cadeautjes hadden de pieten verstopt. De kinderen moesten helpen zoeken. Toen alles gevonden was, kregen alle kinderen een cadeautje. Het was een supergezellige ochtend.
Nu de sint weer naar Spanje is, maken we ons weer gereed voor het volgende feest. We zijn al druk bezig geweest met de kerstversiering. Op 21 december zullen we van 17:00 tot 19:00 uur een kerstfeest vieren met alle 2+ jarige. Nadere informatie volgt nog.