Privacy en cookies

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van deze site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Wanneer u op deze website contactgegevens achterlaat, dan vertrouwt u ons persoonlijke informatie toe. Deze verklaring geeft u inzicht in de wijze waarop wij met deze informatie omgaan.

Toepasselijkheid
Deze verklaring is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van deze website en de door contactaanvragen en nieuwsbriefabonnees verstrekte persoonlijke informatie (hierna: persoonsgegevens).

College bescherming persoonsgegevens
Wij verwerken de persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de wet bescherming persoonsgegevens en de telecommunicatiewetgeving.

Verwerking persoonsgegevens
Wij behandelen persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Wij verzamelen persoonsgegevens bij het opnemen van contact via deze website. Deze gegevens worden verwerkt ten behoeve van de administratie. De gegevens worden daarnaast gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van onze dienstverlening en activiteiten. Indien u geen prijs meer stelt op deze informatie, kunt u zich hiervoor te allen tijde afmelden. Dit kan door gebruik te maken van de afmeldlink in de eventuele e-mailberichten die u ontvangt. Het is ook mogelijk om dit in een e-mailbericht aan ons kenbaar te maken. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan derden.

Cookies

Wat zijn cookies?
Een cookie is een klein bestandje dat bij elk bezoek aan een website door uw browser (zoals Internet Explorer, Safari, Firefox, Chrome) op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. De cookie laat toe dat uw browser vervolgens wordt herkend bij herhaald bezoek aan een website. Het gebruik van cookies is van groot belang voor het goed laten draaien van de website, maar ook cookies waarvan u niet direct het effect ziet (zoals Google Analytics) zijn zeer belangrijk. Zonder anonieme input van bezoekers hebben wij geen beeld van het gebruik van de website en hoe we de website kunnen verbeteren.

Cookiewetgeving
Sinds 5 juni 2012 moeten op grond van de Telecommunicatiewet websites u informeren als zij cookies willen plaatsen die bijvoorbeeld uw persoonlijke surfgedrag bijhouden. Zij mogen deze alleen plaatsen als u hiervoor toestemming geeft. Websites hebben uw toestemming niet nodig voor cookies die noodzakelijk zijn om een dienst of webshop te laten functioneren. Dit zijn bijvoorbeeld bestanden die bijhouden wat u in uw virtuele winkelwagentje heeft.

Welke cookies gebruikt deze site?
De cookies die worden gebruikt in deze website zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

* Strikt noodzakelijke cookies
Dit zijn cookies die nodig zijn om de website goed te kunnen laten functioneren en worden automatisch ingeschakeld als u de website bezoekt. Wanneer u bijvoorbeeld kiest om de melding over cookies niet meer te tonen wordt dit opgeslagen, dit is een strikt noodzakelijke cookies. Voor deze cookies hoeft u geen toestemming te geven.

* Functionele cookies
Deze cookies worden geplaatst om de toepassing van websites van derden mogelijk te maken. Zoals YouTube en Google Maps.

  • YouTube gebruikt cookies om gegevens te verzamelen. Een cookie bevat informatie over de computer waarmee een video bekeken wordt, of over de gebruiker die deze bekijkt. YouTube gebruikt de verzamelde gegevens ondermeer om ervoor te zorgen dat videostatistieken kloppen, fraude wordt voorkomen en de site-ervaring wordt verbeterd.
  • Google Maps plaatst geografische kaarten op de websites. Ook kunnen hiermee routebeschrijvingen worden gemaakt. Bij het gebruik van Google Maps worden verschillende cookies gezet, om voorkeuren op te slaan zoals bijvoorbeeld om het zoom-niveau te onthouden en statistieken met betrekking tot het gebruik op te slaan.

* Statistieken
Om de website te kunnen verbeteren gebruiken we Google Analytics. Dit is een dienst van een bedrijf dat ons in staat stelt bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken. De gegevens die wij krijgen zijn zoveel mogelijk geanonimiseerd. De gemeente gebruikt de gegevens alleen om de website te verbeteren. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Google kan gegevens aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

In- en uitschakelen van cookies en verwijderen daarvan

Wilt u niet dat wij cookies op uw computer plaatsen? U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het volgende gebruik van de website geen cookies ontvangt. In dat geval kan het echter gebeuren dat geen volledig gebruik kan worden gemaakt van alle mogelijkheden van de website. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser:

Beveiliging
Wij hebben zorgvuldige en passende maatregelen genomen om de systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonlijke informatie of dat de persoonlijke informatie verloren gaat.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy- en cookiebeleid kunt u contact met ons opnemen. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina.

Wijziging van Privacy- en cookieverklaring
Deze website wordt regelmatig aangepast. Met het oog hierop is het mogelijk dat deze verklaring van tijd tot tijd wordt gewijzigd. Blijft u na publicatie van de wijzigingen gebruikmaken van onze dienste, dan aanvaardt u daarmee het gewijzigde beleid.

Mini-Roparun-249
OBS De Blieken

Klaverbladstraat 1
3286 VR Klaaswaal
0186 579220

Sponsorloop

Wat zijn wij trots op alle kinderen! Zij hebben ontzettend hun best gedaan om veel geld op te halen voor het goede doel. De leerlingenraad organiseerde een sponsorloop voor het Ronald McDonald Kinderfonds. De leerlingenraad heeft vorig schooljaar een aantal keer...

Welkom bij het KDV

We zijn inmiddels 2 weken bezig met het thema Welkom Puk. Deze week hebben sommige kinderen Puk op papier aangekleed. We zingen ook twee verschillende liedjes waarbij kinderen hun eigen (achter)naam of de naam van de buurvrouw/man leren zeggen. Lees verder om het...

Jaargids 2018-2019

De nieuwe jaargids met de visie, afspraken, doelstellingen en allerlei praktische informatie van kindcentrum De Blieken is nu te downloaden. Liever een papieren exemplaar? Deze kunt u ophalen bij de directeur. Download de jaargids 2018-2019...

Thema onderbouw

In ons kindcentrum werken de groepen van de onderbouw aan dezelfde thema's. De onderbouw zijn de groepen van het KDV, de peuterspeelzaal en groep 1/2 van de basisschool. Na de zomervakantie zijn we met het eerste thema gestart.  Het eerste thema is “Welkom!”. Bij KDV...

Groepsindeling 2018-2019

Volgend schooljaar staan de volgende juffen voor de groepen: - peuterspeelzaal: juf Miranda (ma t/m do) en juf Manon (ma, di, do) - groep 1/2: juf Ilse (ma, di) en juf Erna (wo, do, vr) - groep 3/4: juf Annet (ma, vr) en juf Trudy (di, wo, do) - groep 5/6: juf Bianca...

EHBO & fietsroute VO

Drukke, maar leuke dagen voor groep 7/8. Donderdagmiddag ontvingen alle kinderen hun EHBO-certificaat. Vrijdagmiddag fietsten ze met elkaar de route die veel kinderen uit groep 8 na de zomervakantie zullen gaan fietsen. Na het weekend staan de dagen in het teken van...

Laatste presentaties plusgroep

Donderdag en vrijdag kwam de plusgroep dit schooljaar voor de laatste keer bij elkaar. De eindopdrachten werden aan elkaar gepresenteerd. Onderzoeksresultaten waren verwerkt in muurkranten, een kijkdoos, Scratch-quiz, drieluik, Kahoot of werkstuk van een praalwagen....

Time flies in 7/8

Wat gaat het schooljaar toch snel. Nog een aantal weken en dan moeten we alweer afscheid gaan nemen van onze kanjers van groep 8. We zijn hard aan het oefenen voor onze musical en we hebben een prachtig decor wat we nu aan het schilderen zijn. Vorige week hebben ze...

Democracity

Groep 7/8 gaat dinsdag 29 mei op bezoek bij het gemeentebestuur. In het gemeentehuis gaan zij samen een stad bouwen. Daarbij moeten zij met heel veel aspecten rekening houden. Er worden verschillende politieke partijen opgericht en natuurlijk verloopt alles volgens...

Tegen pesten

Vandaag is de dag tegen pesten. Deze week besteden we daarom extra aandacht aan ons Bliekenhart. Op onze school zijn we tegen pesten, want op De Blieken hebben we HART voor elkaar