Turen over het water naar de stoomboot, liedjes zingen bij je schoen, pepernoten bakken en cadeautjes uitpakken. Het heerlijk sinterklaasfeest komt eraan!

Dinsdag 29 november mogen alle kinderen op school een schoen zetten. Het is handig om een extra schoen mee te nemen om op school te laten, want om op één schoen naar huis te gaan, is niet echt handig……..

Op 5 december vieren we het sinterklaasfeest. Met zijn allen wachten we buiten op de komst van de Sint. Zodra de goedheiligman is aangekomen zullen we hem in de grote hal een warm Bliekenwelkom geven. Ouders van groep 1 t/m 4 zijn van harte welkom om samen met ons de Sint en zijn pieten toe te zingen. Daarna gaan de kinderen naar de klas. De ouders kunnen thuis gaan nagenieten.

De kinderen van groep 5 t/m 8 trekken lootjes. Zij kopen een klein cadeautje voor elkaar en maken een surprise met een gedicht. De surprises worden donderdag 1 december op het podium in de grote hal gezet. Daar kunnen ze donderdagavond of vrijdagochtend worden bewonderd tijdens de kijkavond en inloopochtend.