Nog maar 9 dagen school en dan is het alweer kerstvakantie. Wat gaat de tijd toch snel voorbij. De Sinthoek verandert in een kerststal, de kerstboom is samen met de kinderen opgetuigd, er zijn huizen en bomen gemaakt voor de ramen. Al met al een complete verandering.

Toch vergeten wij de Sint niet snel. Op het schoolplein wordt elke dag de stelt uit de schuur gehaald die dient als staf. En de skippybal wordt de zak van Piet. Ook worden de liedjes van Sint nog volop gezongen. Ik hoor vooral ‘zwarte piet ging uit fietsen’. Toch moeten we naar de kerstliedjes want op 21 december komt iedereen luisteren naar ons nieuwe lied. Daarna gaan we dineren en genieten van de heerlijke gerechten. Dit feest is ook altijd spannend vooral voor de nieuwe kinderen Delovan , Amel, Lisa en Evi. Wie weet komt de kerstman dit jaar ook weer langs.

Dus nog 9 dagen oefenen met kerstballen tellen, splitsen, rijmen, hakken en plakken. Ook gaan wij rendieren knutselen, die gekocht kunnen worden op de kerstmarkt. Het gaat zeer zeker een fijne tijd worden met al die lieve, leuke, leergierige kinderen. Wij zien jullie heel graag op het kerstfeest 21 december.