Wat zijn wij trots op alle kinderen! Zij hebben ontzettend hun best gedaan om veel geld op te halen voor het goede doel. De leerlingenraad organiseerde een sponsorloop voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

De leerlingenraad heeft vorig schooljaar een aantal keer vergaderd. Zij zochten contact met Kirsten van Hoeksche Waard Actief die hen hielp bij de organisatie van de sponsorloop. Samen zorgden zij ervoor dat we op het veld van SSS terecht konden, alle materialen aanwezig waren en er voor elk kind iets te eten en te drinken was. Van tevoren had de leerlingenraad de stempelkaarten en sponsorformulieren gemaakt.

De sponsorloop was een groot succes. De leerlingenraad verzorgde de warming-up op het liedje Fitlala. Jammer genoeg was de geluidsinstallatie tijdens de tweede ronde kapot, maar daar bedacht de leerlingenraad een oplossing voor. Het liedje werd via een telefoon afgespeeld, zodat zij het konden voordansen. De kinderen van groep 5 t/m 8 deden hen gewoon na. Zo leek het wel een silent disco, haha!
Tijdens de run werden de kinderen aangemoedigd door kinderen uit de andere groepen en door ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes en andere bekenden.

Aan het eind van de dag konden de centen worden geteld. Er is maar liefst € opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds! Daar zijn we super TROTS op!