Wat gaat het schooljaar toch snel. Nog een aantal weken en dan moeten we alweer afscheid gaan nemen van onze kanjers van groep 8. We zijn hard aan het oefenen voor onze musical en we hebben een prachtig decor wat we nu aan het schilderen zijn. Vorige week hebben ze een aantal keer zelfstandig de musical geoefend. Ze corrigeerden elkaar en gaven elkaar goede tips. Wij juffen genieten hier van.

Groep 7 is ook zeker te prijzen. Zij blijven hun werk doen, terwijl groep 8 op dat moment wat anders mag doen. Want groep 7 moet nog de laatste Cito toetsen afronden.
Donderdag gaan we de hele dag sporten met elkaar en we hopen natuurlijk dat het mooi weer zal zijn! Vorige week heeft u op Parro kunnen zien wat voor leuke T-shirts er zijn gemaakt voor deze poldersportdag.

In een van de laatste weken van het schooljaar zullen we op de fiets naar het voortgezet onderwijs fietsen. Zo leren de kinderen omgaan met verschillende verkeerssituaties. Lijkt het u leuk om mee te fietsen, dan kunt u zich opgeven. We zullen binnenkort laten weten welke dag het precies is.